6. kolo: SK VAPLAST - ABSOLUTTEAM 2:5 (2:4)

20.11.2017 21:11

Dnes jsme sehráli asi nejlepší zápas s Absolutteamem. Nechybělo nasazení, kombinace i jsme si dokázali vytvořit velké množství šancí, zejména ve druhém poločase, bohužel v koncovce jsme selhali. Přesto jsme sehráli velmi dobrý zápas.

Do vedení jsme šli my, když Koritar vybojoval na vápně míč, přistrčil ho do strany na Kándla, který ho bez problémů uklidil do branky. Hosté brzy srovnali, ale opět jsme si vzali vedení zpět. Burda utekl po křídle, vrátil míč pod sebe na Koritara, který nedal gólmanovi šanci. 2:1. Hrál se svižný futsal s šancemi na obou stranách. Přesto technicky velmi zdatní hosté dokázali trestat naše chyby a tak poločasový výsledek byl 2:4.

Ve druhém poločase se čekalo na gól 15 minut. Z brejku ho vsítili hosté a vytáhli stav na 2:5. Přesto jsme sehráli výborný poločas a vypracovali si spoustu šancí, bohužel neproměnili žádnou. Hosté byli zvláště z brejků velmi nebezpeční, ale nad vodou nás držel výborný Bartizal v brance. Další gól už nepadl a tak zápas skončil výsledkem 2:5. Pochvalu zaslouží všichni domácí hráči za velké nasazení a velmi dobrý výkon, přesto výborný zápas sehrál Koritar a Bartizal v brance.