1. kolo: SK VAPLAST - FC KOHOUTI 6:3 (5:2)

05.10.2015 21:12

První zápas nové sezóny jsme začali s chutí a už v 35 s potrestal Dušan Mlýnek špatnou rozehrávku hostů - 1:0. V 8. min. jsme předvedli asi nejhezčí akci zápasu, kdy Schönkypl od vlastní branky našel přesným pasem Kándla, který efektně zpracoval a přesně přihrál do běhu Davidu Mlýnkovi, který z první trefil šibenici - 2:0. O pět minut později si opět David Mlýnek narazil s D. Stehlíkem a z 15 m vyhnal podruhé pavouka z pravé šibenice - 3:0. O minutu později pěkně našel Kándl před brankou D. Stehlíka, který se zbytečně snažil akci vyšperkovat přihrávkou zpět na Kándla. Hosté pak z brejku snížili na 3:1. O další minutu později D. Stehlík částečně chybu napravil, našel před brankou Petráška a ten procedil míč do sítě - 4:1. Za další minutu opět Petrášek už zvyšoval na 5:1. Divoký první poločas střelecky zakončili hosté a v 20. min. snížili na 5:2.

Druhý poločas skončil 1:1. V 29. min. zopakoval David Mlýnek svou dalekonosnou střelu z prvního poločasu a bylo to 6:2. Skóre uzavřeli hosté ve 42. min. a zápas tak skončil vítězstvím domácích 6:3.

Na to, že to byl první zápas sezóny, nabídlo utkání velmi zdařilé akce a branek mohlo padnout daleko více. Vařák v brance nás v důležitých momentech podržel a také prokázal na úvod sezóny dobrou formu. Naopak stínem zápasu bylo zranění hned tří domácích hráčů, vždy podvrknutý kotník, Boháče, Kándla a Da. Mlýnka. Všichni tři by ale do příštího utkání měli být v pořádku.