11. kolo: SK VAPLAST - AC GONG 6:2 (2:0)

12.01.2015 21:45

Druhý zápas jarní části soutěže nám vyšel a alespoň částečně jsme si spravili chuť po minulém debaklu od Tex-Color B. Důsledně jsme bránili a vycházela nám i kombinace. Zápas byl vyrovnaný, přesto jsme pět minut před koncem vedli 6:0. Zápas nakonec skončil 6:2.

První poločas obě mužstva dobře bránila a tak první branka padla až v 8. minutě. To Du. Mlýnek uvolnil Boháče a ten si věděl rady. 1:0. Poté jsme mohli přidat další branky, stejně jako soupeř, který se několikrát dostal do dobré střelecké pozice, Vařák st. si ale vždy se střelami spolehlivě poradil. V 18. minutě udeřilo podruhé. To Schönkypl vybojoval míč pro Boháče a ten střelou mezi obráncovýma nohama přidal svůj druhý gól. Tak také skončil první poločas.

Po obrátce jsme udeřili velmi rychle. Holba vyslal po křídle Da. Mlýnka a ten z úhlu prostřelil hostujícího gólmana. O pár minut později založil akci opět Holba, Da. Mlýnek si narazil s D. Stehlíkem a zkušeně zakončil. 4:0. Pak jsme v rychlém sledu přidali ještě dva góly. Nejdříve Schönkypl několikrát naznačil přihrávku, nakonec si ale míč prohodil mezi obránci a málem protrhl síť. 5:0. Náš gólový účet uzavřel Holba, když si naběhl na pěknou přihrávku z křídla a před brankářem nazaváhal. 6:0! Pět minut před koncem jsme smolným vlastním gólem připravili Vařáka o nulu. Po rozehrávce jsme inkasovali ještě jednou a výsledkem 6:2 také zápas skončil.