12. kolo: HFASC - SK VAPLAST 3:2 (1:2)

22.01.2014 20:50

V 12. kole jsme se utkali s tradičním soupeřem HFASC. Velmi dobře rozehrané utkání jsme bohužel ztratili v posledních minutách.

Díky velké marodce jsme nastoupili pouze v šesti lidech v poli, ale domácích bylo ještě o jednoho méně. Začali jsme aktivně a po dvou gólech jak přes kopírák jsme díky Kostínkovi vedli 2:0. To vždy na naší polovině vybojoval míč, přeběhl celé hřiště a nekompromisně zakončil, když se mu obrana krásně otevřela i díky našim nabíhajícím útočníkům. Poté domácí přidali a zatlačili nás do defenzívy. Dlouho se nám dařilo odolávat a ještě hrozit z brejků. Škoda, že těsně před koncem jsme inkasovali a do šaten se šlo za stavu 1:2.

Druhý poločas nám nevyšel. Domácí si místy vytvořili opravdu velký tlak. Nejspíše se projevila horší kondice, nedařilo se nám držet míč a šance, které jsme si dokázali vytvořit, jsme neproměňovali. Přesto zejména díky výbornému Bartizalovi v brance jsme drželi remízový stav.  Bohužel tři minuty před koncem skončila tečovaná střela v naší síti a sílu na odpověď jsme už nenašli. A tak jsme dobře rozehrané utkání ztratili výsledkem 3:2.