13. kolo: SK VAPLAST - FC KOHOUTI 6:2 (1:2)

27.01.2015 07:28

Po delší době se nám sešly kompletní dvě čtyřky, ale začátek zápasu vypadal, jako bychom se nemohli dostat do toho správného tempa. Všichni chtěli útočit a obrana tak byla otevřená k brejkům soupeře. Naštěstí nás v kritických momentech podržel Vařák v brance.

Bezgólový stav trval nezvykle dlouho a první branky jsme se dočkali až ve 13. minutě, kdy dobře zakombinoval Petrášek s Koritarem a posledně jmenovaný otevřel skóre. Do konce poločasu ale hosté výsledek z brejků otočili a do šaten jsme šli za stavu 1:2!

Ve druhé půli to vzal na sebe Koritar, který se podílel na prvních čtyřech gólech! Tři dal a jednu připravil. V 26. min. sám před brankářem nezaváhal a střelou mezi nohy srovnal na 2:2. V 33. min. sólem přes tři hráče připravil tutovku F. Stehlíkovi, který nezaváhal. 3:2. A o dalších 10 minut později po pěkné kombinaci tří hráčů už zvyšoval na 4:2. Hosté přesto stále zlobili, ale se všemi situacemi si Vařák v brance poradil. Soupeře jsme definitivně zlomili v 48. min., kdy jsme skórovali hned dvakrát. Nejdříve Petrášek s Kándlem připravili střeleckou pozici pro mladého kanonýra Da. Mlýnka (5:2), poté si pozice prohodili a zakončoval Petrášek (6:2). Utkání tak jednoznačné určitě nebylo a to více si zasloužených tří bodů ceníme.