14. kolo: ELBH TÝN N. VLT. - SK VAPLAST 12:5 (5:3)

20.01.2016 23:09

Jak se již stává tradicí, do Týna jsme vyrazili opět pouze v pěti lidech. To už asi nebude náhoda... Tentokrát se k tomu přidalo i špatné počasí, kdy jsme obě cesty museli absolvovat za hustého sněžení!

Zápas začal se zpožděním, kdy domácí mužstvo se teprve vracelo z fotbalového tréninku... Než se dostavil gólman domácích, ujali jsme se vedení 3:1. Nejprve po několika nevyužitých šancích potrestal vyběhnutí gólmana střelou do prázdné branky Da. Mlýnek. Domácí poté srovnali, ale pak obral Kándl při výletu o míč gólmana/hráče a dal na 2:1. Třetí gól byl kuriozní, náš brankář Du. Mlýnek vyhazoval míč na našeho útočníka a obránce hlavou přeloboval vlastního brankáře - 3:1 pro nás. Poté domácím dorazil gólman a další hráči a karta se začala obracet. Do poločasu otočili výsledek na 5:3.

Na začátku druhého poločasu zvýšili domácí na 6:3. Poté dal slepené góly kanonýr Da. Mlýnek. Nejdříve se prodral mezi dvěma hráči a přesně zakončil. A o chvíli později si jeho přihrávku před bránu srazil obránce do vlastní branky. 5:6. To vypadalo nadějně. Jenže v tu chvíli nám došly síly a šikovní domácí toho využili a s přehledem zvítězili 12:5.

Při absenci obou gólmanů zaskočil v brance Dušan Mlýnek a vedl si dobře, za což mu děkujeme a gratulujeme k 350. zápasu v dresu Vaplastu!