15. kolo: SK VAPLAST - TJ HFASC 10:3 (5:1)

06.02.2017 21:12

Po delší době nám utkání vyšlo se vším všudy. Dařila se nám kombinace a zakončení v útoku, byli jsme důrazní v obraně včetně spolehlivého Bartizala v brance.

Už ve 4. minutě se po pravé straně prohnal kanonýr David Mlýnek a střelou k protilehlé tyči nedal gólmanovi šanci. Na další gól se čekalo do 11. minuty. To nejdříve David Mlýnek předložil tutovku Petráškovi a ten se nemýlil a načal tak svůj čtyřgólový večer! Hned po rozehrávce uvolnil na středu hřiště Kándl opět Petráška, jehož první střelu hostující brankář vyrazil, ale na dorážku už byl krátký - 3:0. Po snížení hostů jsme znovu udeřili v 17. min., po kombinaci "dvojčat" Kándl a zakončující David Mlýnek. Ve 20. min. po rozehraném autu si míč dobře do kroku zpracoval Petrášek a z otočky zkompletoval hattrick!

Druhý poločas načali gólově hosté, když Ďurica nechytatelně přidal svůj druhý gól v zápase. Odpověděli jsme v 30. min., kdy střelou po zemi dosáhl na hattrick i David Mlýnek. O chvíli později se trefil i nahrávač Kándl a bylo to 7:2. Hosté ještě naposled snížili a pak už jsme skórovali pouze my. Nejdříve v obraném zákroku napálil Petrášek míč od vlastní brány a k překvapení všech skončil míč v hostující síti. Při pokusu brankáře o zpracování mu míč podklouzl pod nohou a bylo to 8:3. Pak se bodlem podél brankáře prosadil svým druhým gólem Kándl a výsledek uzavřel Lukáš Mlýnek, když sám před gólmanem nezaváhal. Po velmi dobrém výkonu jsme vyhráli 10:3.