16. kolo: REBELS/BOREK - SK VAPLAST 7:4 (2:1)

04.02.2016 21:58

Již druhý zápas za sebou jsme nastupovali oslabeni, pouze s 5 hráči do pole, ačkoliv na soupisce je nás 13-14!! Jednalo se o důležitý zápas, o to víc to mrzí! Velmi děkuji, že na zápas dorazil zraněný Vařák st., abychom nemuseli hrát ve čtyřech bez střídání!!

První půli, kdy jsme ještě fyzicky stačili, jsme smolně prohráli 1:2. Šli jsme do vedení po pěkné kombinaci po ose Stehlík D. - Petrášek a zakončující Mlýnek Da. Hosté vyrovnali až 4 minuty před koncem poločasu a v posledních vteřinách se šťastným polovlastním gólem ujali vedení 2:1.

Druhou půli jsme začali smolně a hned v prvních vteřinách jsme po úniku po křídle dostali gól na 3:1. Pak došly síly a domácí svůj náskok navýšili až na 5:1. Poté střelou z přímáku za pomocí teče domácího obránce snížil Mlýnek Du. Domácí pak vytáhli stav až na 7:2. V posledních minutách zabojovali před brankou domácích Mlýnci a David snížil. Vzápětí opět z přímáku pěknou přízemní střelou uzavřel účet zápasu na 7:4 Mlýnek Du. O všechny góly se tedy postarali otec a syn Mlýnkovi!