16. kolo: ZAHÁJÍ - SK VAPLAST 6:5 (3:1)

18.02.2015 22:50

Jak je již poslední dobou zvykem, do Týna vždy jede pět maximálně šest lidí (?) a na zdejším velmi dobrém hřišti se nám nedaří. 

A také jako obvykle nám nevyšla první půle. V 5. minutě prostřelil vše Legdan a bylo to 1:0. Hned v 9. minutě uvolnil Kándl Holbu, ten nasadil obránci jesličky a podél vybíhajícího gólmana vyrovnal. Vzápětí se ale Kándl zranil a tak jsme dohrávali stejně jako soupeř v pěti lidech. Vůbec se nám narozdíl od domácích nedařila kombinace a tak jsme do poločasu lovili míč z branky ještě dvakrát. Poločas tedy skončil 3:1 pro domácí.

Ve druhé půli jsme se tradičně zlepšili a během 10 minut jsme vyrovnali. Nejdříve Stehlík z autu posadil míč na hlavu Petráškovi a ten překvapil přesnou hlavičkou domácího gólmana. Vyrovnání zařídil Du. Mlýnek, když si jeho přihrávku domácí ztečovali do brány - 3:3. Bohužel hned z rozehrávky jsme inkasovali a opět museli skóre dohánět. To se povedlo Da. Mlýnkovi, když si pěkně naběhl na Stehlíkův roh a usměrnil míč k tyči - 4:4. Za další tři minuty jsme zase inkasovali. Tentokrát jsme srovnali rychle, když Stehlíkovu přihrávku nekompromisní dělovkou zúročil svým druhým gólem Holba - 5:5. Remízu jsme ale neudrželi a 8 minut před koncem rozhodl Legdan o vítězství domácích 6:5.