18. kolo: REBELS/BOREK "B" - SK VAPLAST 9:3 (3:0)

04.03.2015 06:27

Poslední zápas sezóny jsme odehráli v nové hale v Hrdějovicích proti domácímu mužstvu Rebels/Borek. Na novou halu mít dobré vzpomínky zřejmě nebudeme, v silné sestavě jsme tu utrpěli debakl 9:3! Jak se říká, byl to zápas "blbec"! Nedařilo se nám vůbec nic, přihrávka, kombinace, střelba, ... míče se vždy odrážely k soupeři,... Škoda tohoto zápasu, protože v případě vítězství jsme mohli obsadit konečnou krásnou pátou příčku. Nepodařilo se a tak nám patří 6. místo.

Zápas začal opatrně z obou stran a tak jsme na první gól čekali do 14. minuty, kdy po rohu skórovali domácí. Brzy po nedorozumění gólmana s obráncem přidali domácí druhý gól a my začali být nervóznější. Do přestávky vstřelili domácí ještě třetí branku a poločas skončil 3:0.

Druhou půli jsme začali mnohem aktivněji, ale dnes nám to prostě nešlo. Brzy jsme dostali 4. a 5. gól. Teprve poté se kolem obránce obtočil Da. Mlýnek a přízemní střelou k tyči vstřelil náš první gól. V 37. minutě! Góly pak přibývaly spíše na straně domácích. Z naší strany korigoval nejdříve Schönkypl po pěkné přihrávce Da. Mlýnka a v posledních vteřinách Du. Mlýnek, když v tváří tvář gólmanovi našel mezeru mezi jeho nohama. Konečné skóre tak upravil na 9:3!