18. kolo: TEX-COLOR B - SK VAPLAST 10:3 (4:0)

03.03.2014 22:25

Poslední zápas sezóny měl mít slavnostní nádech, neboť naše brankářská opora Zdeněk Vařák st. dnes odehrál 200. utkání za Vaplast!! Vstoupil tak mezi Železné Vaplasťáky, gratulujeme!!

Bohužel oslavu si musel tvrdě odpracovat, protože jsme se nesešli a zápas jsme museli odehrát bez střídání. A to proti tak technickému soupeři jako je bývalý Borek, nyní Tex-Color B. Zápas se hrál sice v klidnějším tempu, přesto jsme za chvíli toho měli plné zuby. Ale kupodivu jsme měli dost brejkových situací a je velká škoda, že jsme v prvním poločase žádnou šanci nedotáhli ke gólu.

Druhý poločas už byl horší, síly ubývaly a domácí nás kombinačně rozebírali a vytáhli stav až na 10:0. Pár šancí, které se naskytly, jsme opět nevyužili. Až ke konci zápasu využil situace, kdy si domácí dávali přednost, Stehlík D. a z vápna prostřelil domácího brankáře. Hned vzápětí využil brejk Petrášek. A poslední slovo patřilo opět Petráškovi, když nečekaně bodlem nedal gólmanovi šanci. Tento pěkný gól byl zároveň 250. gólem Luboše Petráška a ten tak vstoupil do klubu Futsalových superstřelců Vaplastu. Gratulujeme!!