19. kolo: SK VAPLAST - FK ZAHÁJÍ 5:8 (2:2)

22.02.2016 21:19

Poslední "hratelný" zápas této sezóny a přímý souboj o 6. místo jsme bohužel nezvládli a to zejména díky chybám v obraně, kdy jsme hbitým útočníkům hostů dali až příliš prostoru.

První poločas se hrálo důrazně a zodpovědně směrem dozadu a to z obou stran. První branka padla až v 7. minutě a to do naší branky. Na vyrovnání jsme čekali dlouho. V 16. min. zachytil přihrávku hostů Stehlík D. a po prvním zaváhání přeci jen uvolnil ve vápně kanonýra Mlýnka Da. a ten už si věděl rady. 1:1. Po dvou minutách vystihl rozehrávku hostů Petrášek, uvolnil na křídle Kándla, který přes dva hráče přesně přihrál do vápna Mlýnkovi Da. a vedli jsme 2:1. Bohužel vedení jsme do poločasu neudrželi a dvě minuty před koncem hosté vyrovnali.

Ve 30. minutě se hosté ujali vedení. O tři minuty později vyrovnal po tlaku Kándl. Bohužel jsme vzápětí inkasovali a opět prohrávali. O chvíli později šli hosté poprvé do dvoubrankového vedení. Naději na body ještě vykřesal důrazný Kándl, když obral o míč hostujícího hráče a přesně podél brankáře zakončil. 4:5. Bohužel dva slepené góly ve 43. minutě do naší sítě rozhodly. O minutu později už jen Stehlík D. po pěkném uvolnění od Kándla zkorigoval výsledek na konečných 5:8.