2. kolo: AC GONG - SK VAPLAST 4:6 (1:1)

13.10.2015 07:21

Druhý zápas nabídl rychlý a bojovný futsal se šťastným koncem pro hosty. Celý zápas jsme dotahovali náskok soupeře, abychom nakonec slavili výhru 6:4!

Zápas jsme nezačali dobře a už ve 3. minutě inkasovali. Poté dlouhé minuty kralovali gólmani a až v 18. min. po pěkné přihrávce nového muže v dresu Vaplastu Michala Lipše vyrovnal Bartizal. Do konce poločasu už žádný z týmů gól nepřidal a tak se šlo do šaten za stavu 1:1.

Na začátku druhého poločasu dvěma slepenými góly utekli domácí do vedení 3:1. Naštěstí se hned o dvě minuty později trefil Boháč, když dorazil střelu Da. Mlýnka. A za další dvě minuty Kándl, kterého trefil míč do nohy, když Da. Mlýnek přihrával na Boháče. O chvíli později si ale domácí vzali vedení zpět - 4:3. Ve 42. min. vyrovnal Bartizal, když dorazil střelu Petráška a poprvé do vedení nás poslal dnes výborně hrající Boháč, když z úhlu prostřelil mezi nohy domácího brankáře - 5:4. V samém závěru pečetil z penalty, kterou si sám vybojoval, Bartizal a zkompletoval tak hattrick. Gong jsme tedy porazili 6:4.