3. kolo: SK VAPLAST - ELBH TÝN N.VLT. 3:2 (1:0)

19.10.2015 21:31

Ve 3. kole k nám zavítal silný, loni divizní, tým ELBH Týn n. Vlt. a k vidění byl napínavý zápas až do posledních vteřin!

Začali jsme dobře a po pár minutách vypíchl soupeři míč Petrášek, potáhl míč po křídle a přesně předložil nabíhajícímu Schönkyplovi, který nezaváhal. 1:0. To byl také jediný gól 1. půle. Dále kralovaly obrany. A zejména oba brankaři. Vědomi si síly soupeře, jsme se soustředili především na důslednou defenzívu a snažili se využít každou příležitost k brejku. Což se nám dařilo a šancí jsme měli dost, bohužel bez gólového efektu. V naší brance doslova čaroval Vařák st. a soupeři v první půli nepustil jediný míč za svá záda.

Hned po rozehrání druhé půle dobře zakombinovali Da. Mlýnek se Schönkyplem, ten ještě dával před bránu Kándlovi, ale soupeř míč vypíchl a z následného brejku vyrovnal. Ale ještě při stejném střídání jsme si vzali náskok zpět, když se mezi tři hráče pustil Da. Mlýnek, efektní klikou se zbavil obránců a v pádu ještě stačil míč usměrnit podél padajícího gólmana. 2:1. Poté opět úřadovali skvělí brankáři, až v posledních minutách brankář hostů opustit branku a soupeř začal hrát power play. Hosty jsme ale k vážnější akci nepustili, až vlastní chybnou rozehrávkou, kterou Týn okamžitě potrestal. 2:2. Hosté nepochopitelně dál hráli bez brankáře, čehož využil Du. Mlýnek, když poslal míč marně dobíhaným obráncem přes celé hřiště a strhl tak vítězství na naši stranu. Zápas tak skončil zaslouženě 3:2 pro domácí!