3. kolo: SK VAPLAST - HFASC 10:3 (2:1)

04.11.2013 21:33

S mužstvem HFASC jsme zejména v druhém poločase sehráli výborné utkání! Skvělý výkon podala zejména trojice Vařák ml., Mlýnek Da. a Schönkypl, ostatní je skvěle doplňovali a byla z toho nečekaná, ale zasloužená vysoká výhra 10:3!!

Skóre otevřel v 6. minutě po dlouhém výhozu Vařáka st. Mlýnek Da., když tváří v tvář gólmanovi nezaváhal. Za dalších šest minut si střelecký úspěch Mlýnek Da. po spolupráci s Vařákem ml. zopakoval. V závěru poločasu jsme nezachytili soupeřovu narážečku a tak první poločas skončil těsným vedením 2:1.

Do druhé půle jsme šli s tím, že rychlejší frekvencí střídání zvýšíme tempo a soupeře uběháme. Bohužel hned v první minutě jsme inkasovali vyrovnávací gól na 2:2! Naštěstí jsme hned z rozehrávky dobře zakombinovali a Mlýnek Da. opět po přihrávce Vařáka ml. završil hattrick!! Po prostřídání jsme vzápětí přidali čtvrtý gól, kdy znovu Vařák st. našel dlouhým výhozem Schönkypla, který bezpečně proměnil. 4:2. To byla zlomová minuta a od té doby jsme na hřišti kralovali a navyšovali skóre. Ve 30. minutě se prosadil po pěkné kombinaci Vařák ml. Poté, co hosté snížili na 5:3 jsme ale znovu rovnou z rozehrávky skórovali, když přihrávku Stehlíka D. přesnou střelou zužitkoval Vařák ml. Za další tři minuty byl v brankovišti dostatečně důrazný Stehlík F. a patou přidal sedmý gól. Osmý gól a svůj čtvrtý po krásné kombinaci přidal Mlýnek Da. Ještě v téže minutě našel z křídla ideální přihrávkou Vařák ml. Stehlíka D., který patou usměrnil míč do sítě. Jubilejní desátý gól přidal Schönkypl a zrodila se tak nečekaná výhra 10:3.

Nyní nás čeká dvojzápas, kdy příští neděli zajíždíme do Týna k utkání s místním ELBH a hned v pondělí hrajeme doma s Gongem.