3. kolo: ZAHÁJÍ - SK VAPLAST 3:7 (3:4)

02.11.2016 23:08

Ve třetím kole jsme zajížděli do Týna k těžkému zápasu s né zrovna oblíbeným soupeřem ze Zahájí. Na místě je ale velká gratulace dlouholeté opoře Vaplastu Lubošovi Petráškovi, pro kterého to byl 200. zápas v dresu Vaplastu!

Utkání začalo pro nás smolně, když se hned při prvním střídání zranil Koritar. Na první gól se čekalo až do 6. minuty, kdy po rozehrání autu dvojice Kándl - Mlýnek Da. zcela rozebrali soupeře a posledně jmenovaný krásnou kombinaci neomylně zakončil. O 4. min. později Kándl rozehrál roh na nabíhajícího Boháče a ten se nemýlil - 0:2! Ve 14. min. už to bylo 0:3, když bratrskou kombinaci Mlýnků zakončil Lukáš. Vzápětí domácí snížili, když Legdan z trestného kopu přeloboval vše, míč se otřel o břevno a skončil v síti. Stále se hrál rychlý a bojovný fotbal a v 21. min. Boháč z úhlu překvapil domácího gólmana a bylo to znovu o tři góly. Bohužel závěr poločasu jsme nezvládli, 2x jsme nechali za zády Legdana a ten si již zkušeně poradil. Poločas tak skončil 3:4.

Druhý poločas jsme začali velmi aktivně, ale soupeř chodil do nebezpečných brejků. V těchto chvílích nás velmi podržel Bartizal v brance. A ve 30. min. jsme udeřili. Mladíci opět rozebrali domácí obranu a Mlýnek L. zvýšil na 3:5. V 37. min. se Kándl u rohového praporku na čtverečním centimetru uvolnil přes dva hráče, postrčil míč pod sebe na Mlýnka Da., který bombou pod břevno nedal gólmanovi šanci. 3:6. Ve 42. min. kanonýr Mlýnek Da. i ve druhém zápase zkompletoval hattrick a vytáhl stav na krásných 3:7. To domácí neunesli a vše vyvrcholilo ve 46. min.po faulu na domácího kapitána, kdy nechybělo mnoho k hromadné bitce. Domácí hráč pak musel po červené kartě odejít do sprch. O chvíli později domácí gólman nesmyslně zajel do Kándla, který neudržel nervy, oplácel a oba museli též do sprch. Zápas se pak naštěstí dohrál v klidu a bez gólu a tak si vezeme po dlouhé době z Týna výhru 3:7. Bohužel také červenou kartu a dva zraněné hráče (Koritar, Stehlík D.).