5. kolo: SK VAPLAST - BUDWA JUNIORS 4:1 (3:0)

17.11.2014 21:12

Na první domácí zápas s Budwou Juniors jsme horko těžko lepili sestavu. Nakonec se museli rychle uzdravit Petrášek s Holbou a vypomoci nám toho času "Brňák" Bartizal. Zápas jsme ale zvládli a připsali si povinné tři body.

Zápas jsme nezačali úplně nejlépe, hra byla rozháraná, ale postupem času jsme se uklidnili a vymanili se z úvodního tlaku hostů. Pomohla nám k tomu i první branka, kdy F. Stehlík zastavil útok hostů, míče se zmocnil Bartizal a s Petráškem postupovali sami na brankáře. Bartizal vzal zakončení na sebe a střelou k tyči nedal gólmanovi šanci. 1:0. O pár minut později po pěkné akci David Mlýnek patičkou uvolnil Bartizala a ten přidal druhou branku - 2:0. Poté přišla dlouhá mezihra bez gólu, kdy nás musel párkrát podržet Vařák st. v brance. Těsně před poločasem přišel náš třetí gól. David Mlýnek vyslal na zteč Bartizala a ten z křídla nekompromisně zavěsil a završil tak čistý hattrick!!

Po sedmi minutách druhé půle si hosté dobře prostrčili míč mezi beky a snížili na 3:1. Naštěstí již o tři minuty později Holba pronikl po pravém křídla, první střelu ještě namířil do tyče, ale z dorážky se již nemýlil a nepřipustil tak žádné drama - 4:1. Zbytek zápasu již kralovali brankáři a žádný gól tak nepadl. Zaslouženě jsme zvítězili 4:1.