7. kolo: SK VAPLAST - KOHOUTI 4:3 (1:0)

02.12.2013 21:45

Těžký duel s Kohouty jsme zvládli a vydolovali jsme 3 body! Až na závěrečnou pětiminutovku jsme utkání výborně zvládli takticky a díky obětavé obraně celé čtveřice, výborně chytajícímu Vařákovi st., nebezpečným brejkům a také notné dávce štěstí jsme proti šikovným hostům dovedli utkání do vítězného konce. I když při průběžném stavu 4:0 už by se nám nemělo stát, abychom utkání tak zdramatizovali.

První poločas padl pouze jeden gól a to když se po pravém křídle prosadil Bartizal. Soupeře jsme se snažili nenechat vystřelit či v blízkosti branky kombinovat a když se nezadařilo, stál tam neprůstřelný Vařák st.

Druhý poločas přinesl stejný obrázek hry jako poločas první. Akorát s tím rozdílem, že jsme se dostávali více do šancí a některé z nich proměnili. Nejdříve se po levém křídla prosmýkl Schönkypl a po zemi ke vzdálenější tyči nedal gólmanovi šanci. Třetí gól dal přímo z rohu David Mlýnek, když prudký míč před branku si hosté ztečovali do brány. Na 4:0 zvyšoval neúnavný Holba, když po kličce gólmanovi ač faulován, stačil dopravit míč do sítě. Po snížení na 4:1 jsme stále hráli svoji hru a nic nenasvědčovalo dramatickému závěru. Jenže, když hosté čtyři minuty před koncem snížili na 2:4 a hned z rozehrávky na 3:4, začalo nám být pořádně horko. Nakonec jsme v pěkném a dramatickém utkání vítězství uhájili!