9. kolo: SK VAPLAST - TJ BOREK/TEX-COLOR 1:10 (1:2)

12.12.2016 21:11

S tradičním soupeřem z Borku/Tex-Color jsme sehráli dobré utkání, ale s krutým výsledkem. První poločas byl z naší strany velmi dobrý, hráli jsme zodpovědně dozadu a vpředu byli nebezpeční. Takže i když soupeř byl techničtější a kombinačně lepší, musel neustále myslet i na zadní vrátka, což jeho nápor otupovalo. Hosté se dostali během první půle do dvoubrankového vedení, víc jim ale opět skvělý Bartizal nedovolil. V závěru hosté hráli nedůsledně vzadu, což pohotově potrestal Lukáš Mlýnek a poločas tak skončil nadějným výsledkem 1:2.

Ve druhé půli hosté přidali a stále častěji nás zatlačovali před vlastní bránu. I když spoustu šancí Bartizal hostujícím hráčům zmařil, Borek pomalu navyšoval skóre. Výsledek tomu sice nenapovídá, ale i my jsme si vypracovali dostatek šancí, ale koncovka nám dnes nevycházela. Osm minut před koncem jsme prohrávali 1:6, pak jsme rezignovali na obranu, hráli jen dopředu a zbytečně ještě inkasovali 4 góly, kdy jsme Bartizala v brance zcela nechávali napospas hostujícím útočníkům, kteří zakončovali do prázdné brány.

Pokud bych ale pominul posledních deset minut, odehráli jsme s kvalitním soupeřem velmi dobré utkání, bohužel nám ale nevycházela koncovka.