8. kolo: ZAHÁJÍ - SK VAPLAST 5:3 (4:2)

12.12.2013 07:47

V předposledním podzimním kole jsme mohli zaútočit na druhé místo. Bohužel utkání nám tentokrát nevyšlo a prohráli jsme se Zahájím 5:3. Nedařila se nám kombinace a působili jsme unaveným dojmem.

Nechytili jsme začátek utkání, což vývoj zápasu dost ovlivnilo. Nejdříve jsme inkasovali po chybě obrany a vzápětí skrytou střelou z dálky. Než jsme se rozkoukali, prohrávali jsme 2:0 a celé utkání už jsme jen dotahovali. Ale alespoň k bodu naše snažení nevedlo. V polovině utkání střelou k tyči snížil Schönkypl. Bohužel brzy po naší brance jsme inkasovali třetí gól. Další jiskřičku naděje rozdmýchal Bartizal, když po uvolnění od spoluhráče dokázal propálit domácího gólmana. Jenže do konce poločasu vyšel domácím rychlý brejk a opět zvýšili na rozdíl dvou branek.

Druhý poločas se nesl ve znamení našeho dobývání domácí branky a rychlých brejků hráčů Zahájí, které úspěšně hasil Vařák st. Inkasoval pouze jednou. Ale i my dokázali skórovat jen jednou, když ideální uvolnění od Dušana Mlýnka přetavil v gól svou druhou brankou Schönkypl. Více branek jsme již vstřelit nedokázali a tak utkání skončilo výhrou domácích 5:3.