9. kolo: SK VAPLAST - REBELS/BOREK "B" 6:6 (3:3)

15.12.2014 22:27

V posledním podzimním kole jsme se utkali s mužstvem Rebel/Borek „B“. Vzhledem k velké marodce jsme na víc než bod nedosáhli. Nakonec jsme ten bod spíše získali, když jsme pět minut před koncem utkání prohrávali 4:6. V tu chvíli jsme riskli hru bez brankáře a stejně, jako proti nám Zahájí, se nám podařilo vyrovnat. Bohužel opět jsme promarnili množství šancí a také trochu chyběla síla. Holt jsme tam běhali téměř samí čtyřicátníci…

Už ve 2. minutě jsme předvedli krásnou akci, kdy Da. Mlýnek uličkou vyslal do útoku Schönkypla, ten přesnou přihrávkou z křídla předložil Petráškovi před prázdnou bránu a vedli jsme 1:0. Jenže pak přišly chvíle naší laxnosti a mezi 4. a 8. minutou hosté otočili až na 1:3! V 11. minutě přiklepl Da. Mlýnek prsama míč D. Stehlíkovi, ten ještě před padajícím gólmanem stačil míč posunout na volného Petráška a bylo to 2:3. O tři minuty později si D. Stehlík narazil s Da. Mlýnkem a patou poslal míč mezi nohy padajícího gólmana – 3:3!  Do konce poločasu ještě zbývalo dost času, ale gól již nepadl. I když šancí na obou stranách bylo dost, kralovali brankáři. Na obou stranách zvonily i tyče.

Druhý poločas začal lépe pro nás. V 32. minutě si Da. Mlýnek vzal míč a když se mu nikdo nenabízel, poslal ho nekompromisně k tyči – 4:3! Ale opět několikaminutový výpadek nás srazil do kolen – 4:6! Pět minut před koncem jsme sáhli ke hře bez brankáře. Do role „brankáře“ se oblékl Dušan Mlýnek a šli jsme na to. Po minutě si právě Du. Mlýnek naběhl na Schönkyplův roh a nedal gólmanovi šanci – 5:6. Hned po rozehrávce jsme se na soupeře vrhli, Da. Mlýnek vypíchl míč, toho se zmocnil D. Stehlík, včas posunul na Schönkypla, který nezaváhal – 6:6!! Remízou i zápas skončil. Díky závěru jsme za bod rádi, i když před zápasem jsme chtěli tři.