Sezóna 2013/14

21.08.2013 12:59

Zdravím Vaplasťáky!   

V úterý 20.8.2013 proběhl losovací aktiv pro novou sezónu 2013/14. Rozlosování, které se ještě může drobně změnit, najdete v sekci "Rozpis". Hrát se bude stejným systémem jako minulou sezónu. V OP tedy bude opět 10 mužstev, bude hrát 2x každý s každým bez play-off. I mužstva zůstávají stejná. Akorát došlo ke sloučení Tex-Color a Borku, který bude nastupovat v OP pod hlavičkou Tex-Color "B". Ke sloučení došlo z důvodu posílení kádru Tex-Color o hráče Borku vzhledem k přihlášení se do II.ligy!!

A jak bude vypadat náš kádr? Z hostování se vrací Martin Bartizal, po vleklém zranění střelec Zdeněk Vařák ml. a přichází, doufejme že jako posila, zkušený a ostřílený Petr Schönkypl. Spoluhráč Kostínka a Gajdoše z Horní Plané. V mužstvu naopak končí z důvodu časového vytížení opora posledních dvou sezón Zdeněk Tácha. Ale není to loučení definitivní a jsme dohodnuti, že v případě potřeby by nám vypomohl.

Kádr pro tuto sezónu bude tedy vypadat takto:

Zdeněk Vařák st. (B), Martin Bartizal (B,Ú), David Stehlík (O), Dušan Mlýnek (O), Petr Kostínek (O), Franta Gajdoš (O), Zdeněk Vařák ml. (Ú), David Mlýnek (Ú), Fanda Stehlík (Ú), Matěj Tácha (Ú), Petr Schönkypl (?)

Naskočit mohou:

Petr Holba, Zdeněk Tácha